Inloggen

Aantal bezoekers tot nu toe

301846 Bezoekers

Chat met ons!

Kalender

oktober 2019
Z M D W D V Z
« mrt    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hollywood

Zondagochtend en dan om 4 uur al wakker worden, tja toch last van een jetlag. Om 6 uur waren we dan ook allebei ons bed uit en kon onze eerste dag in LA beginnen. Eerst maar eens lekker ontbijten.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

HollywoodIn het restaurant in het hotel werden we erg hartelijk ontvangen en op onze wenken bediend, toen we zeiden: we are finisched, kregen we de rekening en we snappen nou ook waarom het er zo rustig was, 45 dollar voor een ontbijtje! Volgende keer maar eerst vragen wat het kost, we zijn tenslotte Nederlanders. We wilden erg graag de berg van Hollywood zien en Beverly Hills, dus met de navigatie gereed gingen we op pad. Eenmaal aangekomen in Hollywood zagen we de berg in de verte en probeerden we er dichterbij te komen. Voor we het wisten zaten we ineens weer op de higway en pakten we dus snel de volgende afslag. Bleek de afslag voor de Universal Studio’s te zijn en ineens stonden we in de rij auto’s voor de ingang, en flexibel als we zijn, pasten we onze planning aan en gingen naar binnen. We waren erg blij dat we hier terecht waren gekomen, want wat een leuk park is dat, erg veel te zien en te beleven! We hebben ons wel verbaasd dat de attracties niet op de gemiddelde Amerikaan zijn aangepast, want een man paste niet in een karretje en kon de attractie dus niet doen, erg zielig voor zijn dochtertje die dus alleen moest. Tegen 15 uur zijn we het park uitgegaan, want de berg hadden we nog niet goed kunnen zien. We zijn toen naar het Griffith Park gereden en bij het observatorium had je heel goed uitzicht op de berg van Hollywood, dit was echt heel mooi en hebben we heel veel foto’s gemaakt. Onderweg in de auto is het ook erg leuk, we zien zoveel, een paar typisch Amerikaanse dingen: iedereen op straat loopt met bekertjes koffie van Starbucks, veel honden dragen hier kleren, als de zon schijnt dragen de mensen korte broek en t-shirts terwijl Mirella het met shawl nog koud heeft, zien we een man boven de 50 nog op skateboard, veel zwervers lopen naast hele grote dure auto’s en als we iets aan een Amerikaan vragen zijn ze allemaal heel aardig, vragen ze waar je vandaan komt en heten ze je allemaal van harte welkom in the States! We wilden graag nog naar Beverly Hills en Chinatown, maar het werd al donker en Mirella’s ogen vielen steeds dicht (nog steeds die Jetlag) en zijn we na een bezoek aan de Mac naar het hotel gereden en was de dag toch echt voorbij. Morgen dus op de planning om naar Beverly Hills, Chinatown en Pismo Beach te gaan, waar we dan een nachtje zullen blijven. Tot morgen! (ps: we vinden het erg leuk jullie reacties te lezen!)

Klik hier voor de foto’s van Hollywood

6 comments to Hollywood

 • mamafrani

  WAUWWWWW!!!
  Ik zit het hier helemaal mee te beleven….
  Wat ontzettend gaaf allemaal…
  En ik kan me voorstellen dat het wel ff wennen is met dat tijdsverschil.
  Headly en ik hebben toevallig vanmiddag zitten kijken, jullie moeten nog 2 keer omschakelen met al die tijdsverschillen… dus dat jetlag gevoel zal nog wel ff aanhouden 😉
  Maar ach, het is voor een goed doel hé 😉 ?

 • Marjolein

  Hoi Mart en Mirella,

  Leuk dat jullie ons op de hoogte houden van alle belevenissen. Ik vind het erg leuk om te lezen.
  Heel veel plezier in Beverly Hills, Chinatown en Pismo Beach. Ben erg benieuwd naar jullie volgende blog en foto’s 🙂

  Groetjes Marjolein

 • peter

  mooie foto’s, en deze keer staat er ook eens wat anders op dan M&M, vooral die met Shrek vind ik gaaf, maak ook eens een foto van Mart in de Dodge…

  heel veel plezier gewenst bij het sterrenkijken in Beverly Hills, ga maar lekker eten in China Town en neem een frisse duik in de Indische Oceaan als je klaar bent met het zandkasteel op Pismo Beach, met andere woorden: GENIET

  <];)

 • Track

  Hey M&M,

  leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hebben!!!

  leuke foto’s ook!

  we blijven jullie volgen…

  greetz Track & fam.

 • Janine

  heee lieve broer en schoonzus:D

  zo, ik heb ook even jullie site bekeken .
  leuk man!!

 • Janine

  oeps, ik drukte per ongeluk al op het dingetje om te versturen!!
  ach, moeten jullie ook maar een Nederlandse site maken!:)

  leuk om jullie verslagen te lezen!!

  veel, heel veel plezier!!!
  geniet er lekker van!!:)

  heel veel liefs Janine!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>