Inloggen

Aantal bezoekers tot nu toe

301850 Bezoekers

Chat met ons!

Kalender

oktober 2019
Z M D W D V Z
« mrt    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pismo beach

Gelukkig werden we vandaag om 6 uur wakker. Eerst de belevenissen van de dag ervoor op de weblog zetten, want we lezen dat iedereen graag wil weten hoe het ons vergaat.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Walk of fameVandaag gaan we naar een ander hotel en pakken dus onze koffers weer in. Om 9 uur zitten we al in de auto op weg naar Chinatown. Eenmaal de afslag genomen, verandert de omgeving heel sterk. Het lijkt echt of we China zijn binnengereden, allemaal Chinese restaurants, winkeltjes en nog vreemder; er lopen ook echt alleen maar Chinezen. Wat een raar land is dit, het blijft ons verbazen. We gaan op zoek naar een ontbijtje, eerst een supermarkt ingegaan, maar daar verkopen ze vooral kruiden voor de bami en nasi. Gelukkig zien we een Chinese bakker en halen daar lekkere croissantjes.

Er is nog niet veel te doen in Chinatown en we rijden dus verder naar Beverly Hills. Onderweg komen we de Police Academy van LA tegen en we proberen het terrein op te rijden, maar er komt een klein chinees mannetje van de beveiliging op ons af, nee we mogen niet verder. Onderweg zien we veel ongelukken en politie op de weg, waarschijnlijk door de afwisseling tussen veel regen en felle zon. In Beverly Hills reiden we door de wijken en door Bel Air, wat een mooie huizen. De één is nog groter en mooier dan de ander en de auto’s voor de deur zijn voor Mart ook reden tot dromen over zijn mogelijk nieuwe auto. Met veel dromen rijden we verder in onze mooie Pontiac naar Hollywood Boulevard voor de Walk of Fame. Op straat liggen allemaal sterren met namen van bekende mensen. Dat is best lastig, want er zijn ook winkels en waar moet je dan naar kijken??! We maken veel foto’s van sterren en zoeken voor ma en pa Elvis en the Beatles op. Over een paar dagen zijn er ook Academy Award uitreikingen en de voorbereidingen zijn in volle gang, erg leuk te zien.

Na al die indrukken maar eens een bezoek aan Starbucks brengen. Binnen verbazen we ons over de vele verschillende soorten mensen, er zit een zwerver met een psp te spelen naast iemand die op z’n laptop aan het werk is. Nog even langs een paar winkeltjes, want je kan toch niet in Hollywood zijn geweest zonder deze gezien te hebben (gedachte van een shopaholic). Dan is het toch echt tijd om uit LA weg te rijden. We komen onderweg langs Malibu Beach, wat een mooie route is dat. Aan de ene kant enorme bergen met rots en groen en aan de andere kant de zee, heel indrukwekkend. We hebben heerlijk geluncht in een restaurant aan de zee. Erg leuk, vooral toen we aan kwamen rijden, de menukaart in de auto brengen en ze je auto voor je wegzetten (lees je later op een bord, dat het zoekraken van spullen niet hun verantwoordelijkheid is…). Ook moesten we tanken, de prijs valt ons erg mee, geen wonder dat ze hier in van die heel grote slurpende auto’s kunnen rijden. We vertrekken richting Pismo Beach, nog dik 3 uur rijden. Al snel komen we in de file terecht, dat is hier dus ook niet vreemd. Na 2 uur in de file te hebben gestaan kunnen we eindelijk wat doorrijden. Mart is erg moe en Mirella besluit dan ook om verder te gaan rijden. Wat onwennig gaat ze zitten en rijdt weg. Wel erg lastig als je nachtblind bent en verschil in hoogte niet goed in het donker kan zien, dan gaat de auto wel ineens heel erg snel! Onderweg nog lekker gegeten.

Om 21 uur komen we dan eindelijk in Pismo Beach bij het hotel. Op de kamer hebben we gratis internet en kunnen met familie op de webcam even bijpraten. Erg leuk dat dit kan op zo’n grote afstand. Al snapt Santinio er niet veel van en praat erg snel en is daardoor slecht te verstaan. Voldaan en met veel indrukken vallen we dan ook om 23 uur in een diepe slaap.

Klik hier voor de foto’s van Pismo Beach

5 comments to Pismo beach

 • mamafrani

  Vond het ook erg bijzonder om ff met jullie op de webcam te zitten vanmorgen… ( ueh gisteren voor jullie 😉 )
  Knap dat je het aan heb gedurfd om te rijden hoor zussie!!
  De foto’s hadden we vanmorgen al zitten bewonderen, erg leuk!!
  En die auto die jullie rijden is ook niet mis!!
  Neem maar mee hihi ….
  Nou we w8en weer met spanning op jullie volgende blog…
  Dikke kus en knuffels van de kerkjes!

 • Xavier

  Hallo vakantiegangers!

  Vanuit het altijd zonnige nederland (veel regen dus), lees ik snel door jullie twee blogs heen.

  Wat leuk om dat pretpark in te zijn geweest. Nog leuke actracties gedaan? Leuke foto met SpongeBob!

  Vet gaaf dat je internet op je hotel kamer hebt Mart… potje Generals moet dan toch wel te doen zijn? En kijk of je die Pontiac als handbagage mag meenemen. Leuk voor de buurt, zien ze eerst dat ouwe barrel en ineens die joekel! xD

  Xavier

 • mariska

  lieverds!!!

  wat gaaf allemaal om te lezen en zien!!!!
  super wil wel ruilen!!!
  en chris ook!!
  goede tip om ook te doen 😉

  en mirel, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt voor je super lieve kaartje!!
  ik zou jou ook precies hetzelfde kunnen schrijven!!

  nou hele dikke knuffel en we blijven jullie volgen!!
  geniet ervan!

  ps. chris aan mart
  super auto!!

 • tineke

  hoi mirella en mart gauw nog even een kort berichtje uit the netherlands,super dat wij jullie vanmorgen zagen even op de cam,en het otel zag er weer mooi uit,leuk he chinatown net of je in china bent hi hi.
  wij genieten erg van de verhalen .je moet de groetjes hebben van oma en opa.nou ik wacht weer op de volgende reis verslag.wij gaan hier nu slapen.daaaag.dikke knuffel van ons .xxx
  mama-ma papa-pa.oh ja ook van pretty en butch toch ook een poot!!

 • Pa Gombert

  Hallo M&M
  Wat een leuke foto’s en een mooi verhaal.
  Een klijnighijdje: reiden is rijden;-)
  Geniet er lekker van.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>